Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Burimet Njerëzore Kontakte
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
20 Vjet Tirana Bank, Së Bashku Krijojmë të Nesërmen
PREJ 20 VITESH, Ne jemi me ju dhe ofrojmë EKUILIBER, SIGURI, LIRI për të jetuar çdo dëshirë.
Meso me shume
Platforma Elektronike winbank
Ju mund të kryheni veprime bankare të sigurta nëpërmjet internetit,laptop-it, telefonit fiks apo smartphone-it tuaj kudo që ndodheni! 24 orë në 7 ditë të javës, FALAS!
Meso me shume
Kredi për Shtëpi
Shtëpia juaj nuk i përmbush nevojat tuaja? Blini shtëpinë që ëndërroni, tani! Tirana Bank ofron normë interesi duke filluar nga1.5% në Euro dhe 2.5% në Lekë për vitin e parë. Një mundësi që nuk duhet humbur!
Meso me shume
Kredia për Çdo Dëshirë
Për secilin liria konsiderohet ndryshe...Për ne liri është Kredia “Për Çdo Dëshirë”
Meso me shume
Pagesa
Shfrytëzoni të gjitha mundësitë për të kryer pagesat sipas nevojave tuaja!
Meso me shume
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Burimet Njerëzore
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e kredive per Biznese
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania