Tirana Bank ofron llogari rrjedhëse të biznesit në valuta të ndryshme, LEK, EUR,
USD, GBP dhe CHF. Me një gjendje minimale të nevojshme prej LEK 10.000/EUR 100/USD 100 në llogari, biznesi juaj mund ta përdorë për lloje të ndryshme transaksionesh, si depozita dhe tërheqje kesh, depozita, pagesa për partnerët tuaj të biznesit etj.