Tirana Bank pjesëmarrëse në panairin "Tirana Agro 100"

Ju njoftojmë se ditën e sotme deri më 25 Tetor, do të jemi të pranishëm në Panairin Tirana Agro 100 në sheshin Skënderbej.

Ju mirëpresim për t’u njohur nga afër me mundësitë dhe planet e financimit nga Tirana Bank. 

Gjithashtu, pranë stendës tonë mund të shijoni çdo ditë live, krijimin e disa punimeve artizanale, ora 10:00 - 12:00 dhe 17:00-19:00.

Tirana Bank, Këtu për ju!