Tirana Bank, kur suksesi është grua!

Tirana Bank vazhdimisht vlerëson potencialin e zonjave dhe vlerat qeverisëse të tyre.

Me rreth 75% të stafit femra, Tirana Bank mbetet e orientuar drejt zhvillimit, emancipimit shoqëror, mirëqënies kolektive si dhe përkrahjes së barazisë gjinore.

Në këtë 8 Mars, Tirana Bank i përcjell stafit urimet më të mira dhe një falenderim special për përkushtimin, bashkëpunimin dhe etikën profesionale.

Jeni vetë ju, kolege të nderuara, që me mesazhet kuptimplota, përcillni shpresën, forcën dhe sigurinë për një të ardhme më të mirë.

 

 

Znj. Anisa Keri

Drejtuese e Departamentit të Burimeve Njerëzore

“Ndoshta je ndierë vetëm tek dëgjon të thuhet:

Ti nuk mundesh! Nuk e arrin dot! Kjo punë nuk është për femra!

Por unë jam si TI, me TY, për TY, me Femrat!

Ti je Unike!”

 

Znj. Lila Canaj

Drejtuese e Divizionit Retail

“Eshtë e rëndësishme të jemi të vërteta për ato që jemi, çfarë sjellim, çfarë marrim dhe çfarë vendosim të lëmë të ikë.

Gratë vendosin gjithmonë zemrën në atë që bëjnë, ndaj mos godisni – por përqafoni.

Jemi bashkë!”

 

Znj. Ela Puka

Drejtuese e Departamentit Marketing, PR dhe Komunikim

“Një femër e fortë e kupton se logjika, vendosmëria dhe fuqia janë po aq femërore, sa intuita dhe lidhja emocionale. Ajo i vlerëson dhe i përdor të gjitha këto dhunti për shkëlqimin e saj”

 

Znj. Esmeralda Duka

Drejtore Rajonale

“Femra është simbol i forcës. Madje kur shfaq brishtësinë e saj, ajo tregon guximin, jo dobësinë”.

 

Znj. Daniela Hoxha

Drejtuese e Departamentit te Auditit te Brendshëm

“Përcakto objektiva, arriji sipas rregullave të tua, dhe ndërto jetën për të cilën je krenare.”

 

Tirana Bank, Këtu për ju!