Dega e Re Durrës , Vollga

T’u ofrojmë klientëve tanë një shërbim me kushte optimale është standard për ne!
Me kënaqësi ju njoftojmë për hapjen e degës së re në qytetin e Durrësit, Lagjia Nr. 1, Shëtitorja "Taulantia", Vollga. Konceptuar për t’ju ofruar komoditet dhe cilësi më të mirë shërbimi, ju mirëpresim nga e hëna në të premte, ora 08:30-15:30, për çdo informacion dhe veprim bankar që ju nevojitet!