Cilësia e portofolit të kredisë gjatë vitit 2020

Në intervistën e Znj.Manjola Capo, Drejtore e Divizionit të Kredisë të Tirana Bank, dhënë për revistën Bankieri, theksohet se:

"Viti 2020 ishte një sfidë për gjithë ekonominë botërore, sistemin bankar dhe për vet Tirana Bank, që nuk mund të përbënte përjashtim. Përtej të gjitha vështirësive që solli ky vit, përfshirë dhe pasiguritë për të ardhmen, banka jonë rikonfirmoi misionin e saj, në mbështetje të ekonomisë vendase, duke ndjekur një model biznesi që siguron rritje të vazhdueshme".

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni materialin. 

Cilësia e portofolit të kredisë gjatë vitit 2020