"Gjeste të vogla me dashuri të madhe", Tirana Bank kontribuon për njerëzit në nevojë

Në kuadër të projekteve të Përgjegjshmërisë Sociale, këtë herë Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar kontribuoi në dhurimin e 104 kutive me artikuj të ndryshëm ushqimor, për t’ju siguruar disa prej vakteve shtresave në nevojë (të pastrehë, të braktisur nga familja etj)

 

Ne besojmë që të gjithë aktorët e qytetit, duke përfshirë institucionet publike dhe bizneset private, duhet të mbeten të angazhuar për konkretizimin e Politikave të Përgjegjësisë Sociale .

 

Nën moton “Gjeste të vogla me dashuri të madhe” përfaqësues nga stafi I Tirana Bank  ishin ditën e sotme pranë mencës së Kryqit të Kuq, ku shërbyen njërin prej vakteve për njerëzit në nevojë.

 

Me këtë qëllim fisnik, Tirana Bank thotë:

Së bashku përmisojmë shoqërinë.

 

Tirana Bank, këtu për ju!