Kartë Krediti VISA Gold Pa Kontakt

Kartë Krediti Visa Gold 

Karta e Kreditit Visa Gold e Tirana Bank është një kartë me status të veçantë e krijuar për të ofruar cilësi, standarte më të larta, më shumë prestigj dhe fleksibilitet.

Ju mund ta përdorni gjerësisht kudo që shihni logon “VISA” në POS apo ATM:

  • Në mijëra njësi shitje dhe në Shqipëri (hotele, restorante, dyqane, agjensi udhëtimi etj.);
  • Mbi 20 milion njësi shitje në mbarë botën

Karakteristikat e Kartës VISA GOLD:

-  Monedha: LEK/EUR

-  Shuma e financimit:

 

  • Max: 15,000 EUR / 1,875,000 LEK (e pasiguruar)
  • Max: 50,000 EUR / 6,250,000 LEK (e siguruar me depozitë me afat)

-  Norma e Interesit: 18%          

-  Pagesa minimale mujore: 7% e limitit të përdorur  të kartës 

-  Tërheqje mujore:  50%  i limit të kartës

-  Limiti i pagesave Contactless: 4,500 LEK

 

Përfitimet e Kartës së Kreditit Gold:

-  Sigurim i Udhëtimit falas për ju dhe familjen tuaj për udhëtime të paguara me kartën e kreditit Visa Gold deri në vlerën 100,000 EUR

-  Asistencë e shpejtë në rast të kartës së humbur/vjedhur/dëmtuar me zëvendësim të kartës apo disbursim cash të menjëhershëm

-  Njoftim falas përmes shërbimit te SMS/E-mail Alert për transaksionet e kryera dhe faturën mujore

-  Informacion online falas me shërbimin TiBank “Karta e Kreditit” për veprimet e kryera me kartë

-  Siguri e lartë me teknologjinë Chip dhe pa Kontakt

-  Interesa dhe komisione konkurruese

-  Pagesë me Këste Fikse Mujore për çdo blerje në pikat e shitjes POS brenda dhe jashtë vendit

-  Deri në 2 karta shtesë falas për të afërmit tuaj

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi  falas  InfoBank 0800 68 68.

Informacion parakontraktor i Kartës së Kreditit Visa Gold